Portals & Big Data

Op het gebied van onder andere portals, big data, content management of open source kan Dutch Adminfactory van grote waarde zijn voor u. Ons partnership met Datamatics stelt ons in staat een breed scala aan smart tools en outsourcingmogelijkheden aan te bieden. Door gebruik te maken van slimme software richten wij uw administratieve processen efficiënter en veiliger in. De data capture technologie van Datamatics is eenvoudig te integreren met al aanwezige ERP- en financiële systemen. Bovendien is het aan te passen aan klantspecificaties en voorzien van gebruikersvriendelijke interfaces. De toepassing hiervan vindt plaats op basis van Software-as-a-Service.

Sinds 2000 heeft onze partner CIGNEX Datamatics zich gericht op making Open Source WorkTM voor bedrijven. Met een klantgerichte aanpak heeft CIGNEX Datamatics meer dan 400 open source oplossingen op het gebied van portals en portal development, content management en big data geleverd aan bedrijven over de gehele wereld.

Onze ervaring met open source technologie stelt ons in staat om oplossingen te leveren en implementeren voor grote, complexe omgevingen (big data). Het vermogen om open source te integreren met bestaande systemen onderscheidt ons van andere leveranciers, waardoor organisaties met traditionele IT-modellen gebruik kunnen maken van de flexibiliteit en financiële voordelen van een open IT-omgeving.

Business process outsourcing

Business process outsourcing

Accounting as a Service

Doet u uw financiële administratie nog in eigen beheer?

Wij zijn een innovatief administratiekantoor en veranderen de manier van boekhouden van bedrijven die hun administratie nu nog zelf doen op innovatieve manier. Geen verwerking meer van de financiële administratie door medewerkers van uw bedrijf, wel inzicht en controle alsof het werk nog steeds door uw eigen mensen wordt uitgevoerd. Digitaal, online boekhouden, op afstand door ons uitgevoerd, in uw eigen software.Lees verder