Over ons

Accounting as a Service (AaaS)

Doet u uw financiële administratie nog in eigen beheer?

Wij zijn een innovatief administratiekantoor en veranderen de manier van boekhouden van bedrijven die hun administratie nu nog zelf doen op innovatieve manier. Geen verwerking meer van de financiële administratie door medewerkers van uw bedrijf, wel inzicht en controle alsof het werk nog steeds door uw eigen mensen wordt uitgevoerd. Digitaal, online boekhouden, op afstand door ons uitgevoerd, in uw eigen online software.

Heeft uw bedrijf de boekhouding nu nog uitbesteed aan een traditioneel administratiekantoor?

Wij nemen deze activiteiten graag over en zorgen ervoor dat de boekhouding dagelijks up-to-date is en u op ieder moment kunt zien hoe uw bedrijf er voor staat. Niet langer achteraf uw maand of kwartaalcijfers ontvangen. Door ons op afstand uw online boekhouding te laten uitvoeren in uw eigen online software, zult u merken dat u naast beter inzicht ook tijd bespaart en zo meer tijd heeft voor uw eigenlijke zaken.

Voor al onze diensten gelden de voordelen van snelle verwerking, altijd overal up-to-date inzicht en verwerking in een veilige omgeving. Door onze aanpak kunnen we tegen lage kosten werken.

Business process outsourcing

Business process outsourcing

Accounting as a Service

Doet u uw financiële administratie nog in eigen beheer?

Wij zijn een innovatief administratiekantoor en veranderen de manier van boekhouden van bedrijven die hun administratie nu nog zelf doen op innovatieve manier. Geen verwerking meer van de financiële administratie door medewerkers van uw bedrijf, wel inzicht en controle alsof het werk nog steeds door uw eigen mensen wordt uitgevoerd. Digitaal, online boekhouden, op afstand door ons uitgevoerd, in uw eigen software.Lees verder