Oplossing

 

Onze Werkwijze

Wij bieden u een compleet concept aan om uw financiële administratie te verzorgen, waaronder de crediteuren administratie, debiteuren administratie, boekhouding, salaris administratie en rapportage. Hierbij focussen wij ons op efficiënte en gestroomlijnde processen en slimme automatisering, zoals online boekhouden en document management. Uw financiële administratie niet langer een zorg, want door onze werkwijze hebt u weer overzicht en directe controle over uw financiële administratie.

Financiële  Administratie

Crediteuren administratie

Wij verwerken voor u de inkooporder en de inkoopfactuur. Verder houden wij de crediteurenadministratie bij en zetten de betaling van de inkoopfactuur bij de bank voor u klaar.

Verkoop administratie

Uw administratiekantoor verwerkt voor u de verkooporder en -factuur en houdt de debiteurenadministratie bij. Daarnaast boeken wij de ontvangen betalingen. Als de betaaltermijn is verstreken sturen wij uw klant digitaal een aanmaning.

Grootboek

Alle boekingen in het grootboek, waaronder het memoriaal, vaste activa, lonen, voorraden en projecten, worden door uw administratiekantoor verwerkt. Tussenrekeningen worden door ons maandelijks afgestemd en uitgezocht. Een compleet bijgewerkte financiële administratie dus. Het resultaat? Een betrouwbare Balans- en Resultatenrekening.

Cash Management

Alle bank- en kastransacties worden door ons verwerkt. Daarnaast optimaliseert uw administratiekantoor de rentebaten en –lasten, reguleert het de (voldoende) saldi op rekeningen en beheren we de liquiditeit, kas- en banksaldi.

Btw-aangifte

Geen problemen met uw btw-aangifte meer! Wij handelen ze voor u af, zowel maandelijks als per kwartaal.

Salarisadministratie

Wij verzorgen voor u de complete loonadministratie met digitale loonslips, loonjournaalposten voor de verwerking in uw boekhouding, betaalbestanden en digitale loonaangifte bij de Belastingdienst.

Rapportage

Als ondernemer wilt u weten wat zich binnen uw onderneming afspeelt. Wij brengen voor u het overzicht terug en leveren heldere, digitale rapportages die u ook vanaf uw tablet kunt lezen. De standaard financiële rapportages ontvangt u maandelijks van uw administratiekantoor. Voorbeelden van deze rapportages zijn de resultatenrekening en balans (al dan niet geconsolideerd). Ook kunt u uw gepersonaliseerde managementrapportages krijgen, zoals omzetten, marges per regio of productgroep. Een gecombineerde rapportage van deze elementen kunt u eveneens krijgen.

Business process outsourcing

Business process outsourcing

Accounting as a Service

Doet u uw financiële administratie nog in eigen beheer?

Wij zijn een innovatief administratiekantoor en veranderen de manier van boekhouden van bedrijven die hun administratie nu nog zelf doen op innovatieve manier. Geen verwerking meer van de financiële administratie door medewerkers van uw bedrijf, wel inzicht en controle alsof het werk nog steeds door uw eigen mensen wordt uitgevoerd. Digitaal, online boekhouden, op afstand door ons uitgevoerd, in uw eigen software.Lees verder