Gegevens vastleggen en herkennen

Automated Data Capture (i-CnC) zorgt voor het efficiënt en veilig vastleggen van informatie uit alle soorten bron-documenten. Ook alfanumerieke en speciale tekens en tekens met een minimale foutmarge worden herkend. Deze gebruikersvriendelijke software voor document management is eenvoudig te configureren, bijvoorbeeld voor specifieke validering door gebruikers.

Smart Capture & Interpretation (iQ) identificeert en digitaliseert vervolgens met behulp van Artificial Intelligence, Image Topography, Topograpy, Analytics en Programmatic Business Logic. Eenvoudige zoek- en ophaalmogelijkheden zijn aanwezig en historische informatie is tevens beschikbaar. Bij de verwerking van documenten is een minimale handmatige interventie mogelijk. Het gebruik van Smart Capture & Interpretation zorgt voor een snellere doorlooptijd van documenten met een grote nauwkeurigheid.

Bent u benieuwd naar de andere mogelijkheden, waaronder document management workflow? Bekijk dan de menu’s hiernaast.

Business process outsourcing

Business process outsourcing

Accounting as a Service

Doet u uw financiële administratie nog in eigen beheer?

Wij zijn een innovatief administratiekantoor en veranderen de manier van boekhouden van bedrijven die hun administratie nu nog zelf doen op innovatieve manier. Geen verwerking meer van de financiële administratie door medewerkers van uw bedrijf, wel inzicht en controle alsof het werk nog steeds door uw eigen mensen wordt uitgevoerd. Digitaal, online boekhouden, op afstand door ons uitgevoerd, in uw eigen software.Lees verder