Financiële Administratie

Of u nu een rising start-up bent of een gevestigde entrepreneur: als ondernemer werkt u waarschijnlijk hard aan de groei van uw bedrijf. Het kan daarbij zijn dat u twijfelt aan uw financiële administratie. Hoe efficiënt werkt u en hoe hoog is de kwaliteit van uw salarisadministratie of financiële administratie? Doordat u bijvoorbeeld steeds lang moet wachten op uw maandcijfers, hebt u minder inzicht in uw financiële situatie. Uw financiële administratie is namelijk niet up-to-date en de cijfers geven niet de meest actuele situatie weer. Andere knelpunten rond uw financiële administratie?

  • Te veel handmatig werk in de administratieve processen
  • Geen dagelijks overzicht in de financiële situatie
  • Maandcijfers laten te lang op zich wachten
  • Gemis aan kennis van complexe boekingen
  • Geen hulp bij het efficiënt inrichten van financiële processen
  • Verlies van focus op uw core business

Uiteraard hebt u uw financiële administratie graag op orde, zodat u als ondernemer sneller en nauwkeuriger strategische beslissingen kunt nemen. Als administratiekantoor kunnen wij u helpen, bijvoorbeeld bij het efficiënt inrichten van de salarisadministratie.

Automatisering

Dutch Adminfactory is namelijk een administratiekantoor waar aan u het administratie uitbesteden kunt overlaten. Door middel van goede en slimme automatisering ondersteunen wij uw bedrijfsprocessen. Met online boekhouden hebt u bijvoorbeeld altijd en overal toegang tot uw gegevens. Boekingen worden, door het administratie uitbesteden aan ons, zoveel mogelijk automatisch verwerkt. Naast software voor online boekhouden – zoals Exact online, Twinfield of Sap Business – werken wij ook met web-based software voor document management. Hierbij worden de facturen digitaal verwerkt en goedgekeurd door de budgethouders. Wij, als administratiekantoor, controleren de voortgang en zorgen dat tijdslimieten niet worden overschreden.

Administratieve processen

Een andere reden die ten grondslag kan liggen aan administratie uitbesteden, is dat de huidige processen niet meer aan uw behoeften voldoen. Dit kan het geval zijn als uw onderneming al langere tijd meedraait en kan leiden tot groeibelemmering. Wanneer u bij ons aanklopt, kunnen wij uw financiële en administratieve processen optimaliseren en zo veel mogelijk standaardiseren. Uw complete boekhouding of financiële administratie wordt door ons administratiekantoor verzorgd, net als uw salarisadministratie en btw-aangifte.

Business process outsourcing

Business process outsourcing

Accounting as a Service

Doet u uw financiële administratie nog in eigen beheer?

Wij zijn een innovatief administratiekantoor en veranderen de manier van boekhouden van bedrijven die hun administratie nu nog zelf doen op innovatieve manier. Geen verwerking meer van de financiële administratie door medewerkers van uw bedrijf, wel inzicht en controle alsof het werk nog steeds door uw eigen mensen wordt uitgevoerd. Digitaal, online boekhouden, op afstand door ons uitgevoerd, in uw eigen software.Lees verder