Big Data analytics

Het aantal gegevens groeit in deze tijd exponentieel. De getallen zijn gigantisch (volume), abstract en veelomvattend (variëteit en complexiteit) en groeien terwijl u dit leest (snelheid).

Behalve het beheer is de grootste uitdaging hoe deze nieuwe gegevens te gebruiken nadat ze zijn aangemaakt in nieuwe bronnen zoals social media, weblogs, locatiesensoren, video of muziek streams en ontelbare surveillance video’s. Volgens Nasscom zijn 80 procent van alle gegevens ongestructureerd. Dat wil zeggen dat een groot deel van de gegevens niet kan worden opgeslagen via traditionele databeheermodellen.

Wij helpen u met het managen van deze grote aantallen gegevens door middel van big data analytics met oplossingen die bestaan uit een mix van big data- en business intelligence componenten.

Op basis van onze ervaring hebben we big data analytics in drie fases opgedeeld:

  • Gegevens integreren: Het verkrijgen en organiseren van gegevens uit gestructureerde en ongestructureerde bronnen en deze verwerken voor gebruiksdoeleinden zoals integratie op grote schaal, migratie, kwaliteitsbeheer, ETL (Extract, Transformeer en Laden) enzovoorts.
  • Informatie verschaffen: Het presenteren van informatie, zodat bedrijven real time beslissingen kunnen nemen. Wij leveren oplossingen om informatie effectief te verspreiden via rapportages, dashboarding, MS Office integratie, enzovoorts.
  • Analyse: Wij bieden hulpmiddelen die bedrijven in staat te stellen om informatie effectief te analyseren, waaronder OLAP (Online Analytical Processing), Interactieve Visualization, Predictive Modeling en Data Mining, Scorecard en Machine Learning.

Wij ondersteunen een grote hoeveelheid open source technologieën op dit gebied, zoals Hadoop, MongoDB en Ne04j. Ook Petaho, Talend, Solr en Jaspersoft zijn open source technologieën die door Dutch Adminfactory ondersteund worden.

Ook op het gebied van portals kan Dutch Adminfactory u verder helpen. Klik op het menu ‘portals’ hiernaast en lees meer. Zie verder de webpagina’s content management, services en open source.

Business process outsourcing

Business process outsourcing

Accounting as a Service

Doet u uw financiële administratie nog in eigen beheer?

Wij zijn een innovatief administratiekantoor en veranderen de manier van boekhouden van bedrijven die hun administratie nu nog zelf doen op innovatieve manier. Geen verwerking meer van de financiële administratie door medewerkers van uw bedrijf, wel inzicht en controle alsof het werk nog steeds door uw eigen mensen wordt uitgevoerd. Digitaal, online boekhouden, op afstand door ons uitgevoerd, in uw eigen software.Lees verder